Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kategori: Killar / Längtan Skapad: 2006-03-05 15:13:54


Bortglömd ängel...

Långt borta är mina tankar
Jag ser dig i mitt inre.
Du är så upptagen och jag ler för mig själv.
Du vill så väl för allmännyttan att du glömt mig...
Tidens klockar klämtar och slår
Vart jag än går du står
Rymdens universum fylls av förundran
Var tog kärleken vägen....
Tretton torn har vuxit upp i den ensliga staden.
I hjärtat, minnenas lund, värker och smärtar.
De tre varma kronorna du satte i min hand.
Skaver mot huden och skriker av ensamhet.
Frustrationer och depressioner vill fram.
De vill förgöra mitt liv.
Jag tar en chokladbit och förlöser relaxationen.




Fri vers av Elisabeth K
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-19 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K