Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själen på vift

Själen fick plötsliga behov och gav sig ut på jakt.
Kroppen vart lämnad och sjuk .
Svårt för andra att se eller förstå.

Var inte orolig jag är på väg.
Låtit mig själv vara vilse ett tag.
Vägen var för rak.
Var tvungen att få irra på mina stigar ett tag för att hitta tillbaks.




Fri vers av katrin ö
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-03 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katrin ö
katrin ö