Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oak - Arn

När flygplanet kraschat,
vingarna driftat bort med golfströmmen
och flygvärdinnorna
halsat allt bubbelvatten

Sitter jag bältad kvar,

har väntat länge
på en sådan gyllene
dödsorsak.




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-07 00:29



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Magnifik.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern