Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta med dig rådjursögonen så rymmer vi

Insmord i
hydrokortison
och
lockad av
rådjur under
skogssnåren
kommer jag
i retur.

Trasa sönder mina
läppar med dina
hörntänder,
låt endast månen
vaka
över våra dansande
färgtrådar
till ögon.

Öppna!
dina språksinnen
för min stämma;
nynna
med till
stråkkvartetten
som spelar
i min
röst.

(Jag kan vara din vision att spara)




Fri vers av johannalern
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-01 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern