Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i Mig

Jag förlorade nog
Vet fortfarande inte varför
Du höll dig nära
Och stöttade när jag föll?

Jag fick smaka på
närheten av din kropp
Och kände dina händer
Som talade om sin längtan
Men aldrig på dina läppar
När jag gjort mig fri
Bevisat styrka
Försäkrat längtan
Och visat dig min skörhet

Var kärleken inte där
Fast vänskapen svartnat i lågorna?

Jag förlorade nog dig
Men aldrig den jag kände




Fri vers av norrvan
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-11 09:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som attan väl utformat!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

norrvan
norrvan