Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckohjulet

Söndagar
emellan barn och du
är jag med mig själv och längtan
Jag pratar med mig då
tyst så ingen ska höra
trotsar hotet om ensamheten
 på så sätt

Det går både bra och dåligt
På söndagar är bra
undantag
I morgon är en ny dag
imorgon är helt säkert
måndag

Jag vill stanna i din blick
och ditt rufs under gubbkepsen
Vill fastna i tanken på att vakna
med din doft
varenda jävla morgon
oavsett väder

Det säger jag till mig själv i spegeln
alltid sista dagen på veckan
mellan hejdå och hej
känner alla sinnen
exakt hur mycket jag älskar dig




Fri vers av norrvan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-22 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

norrvan
norrvan