Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens barn

svart skugga lägger sig som nattens själ över mina axlar.
stanna dagens stress och vandra in i nattens vemods tunga vagga.
låt drömmens trådar väva det liv som trollas fram ur skuggornas tundra..

vila på min bädd av tröstens söta tårar
låt dunet i sängens värme söka dig till dunklets djupa dal

dröm med mig i vinterns klara nattljus
låt mig få visa vad som finns i ljuset bortom mörkrets sal

sväva in i vingarna till min flöjts toner
dansa i virvlarnas musik

lek en dans med mig i ljuset från instrumentens val
kom och var min vän i nattens glittrande bal
var ett nattens glittrande barn.




Prosa av Tuffeli
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-17 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuffeli
Tuffeli