Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa är djävulens färg. Del 2

med ett hårt skal
som hindrade hennes labila inre
från att blöda ut
och fläcka ner mammas nya soffa.




Prosa av lobotomi
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-03 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lobotomi
lobotomi