Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa är djävulens färg. Del 3

Det var många tungor som slogs om en och samma mun.
För uppehållstillstånd
i ett gränsland.

Hon var drottningen av Limbo.




Prosa av lobotomi
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-06 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lobotomi
lobotomi