Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa är djävulens färg. Del 6

Vått plastgolv
tinningen pulserade.

Mamma kommer hem snart.

Hon ville äta Frosties
direkt ur paketet.




Prosa av lobotomi
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna "Rosa.." är så bra. Men jag skulle vilja se den som En text.
Allt finns ju liksom där. Kul ide dock, med flera småtexter..
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lobotomi
lobotomi