Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kritisera

Vad ger oss rätt att på andra se ner,
Är inte alltid vi själva kan så mycket mer,
Men fel hos andra är så mycket lättare att vi ser.

Kanske lättare att enbart andra kritisera,
Istället för att lyssna och respektera.

Men vi borde tänka på att inte göra någon annan knäckt
För ingen av oss är på något vis perfekt.

Fast vi önskar nog att problem är inget som vi har,
Vi vill helst glömma våra mörkaste dar.

Fast om vi öppnar våra sinnen och ställer dörren på glänt,
Kan vi gemensamt bli starkare det har faktiskt tidigare hänt,
Och sedan har någon mycket glädje till oss sänt.




Fri vers av Johnny Almeteg
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-07 22:51



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Tja i solle ;-)
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Almeteg
Johnny Almeteg