Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU KOM FRÅN INGENSTANS

TÄNK ATT ALLT PÅ SAJTEN BLEV STRUL
INGEN AV OSS TYCKTE LÄNGRE DET VAR KUL.

SÅ ÖPPNA FORUMET BLEV EN KLAGO MUR
OCH VARENDA MEDLEM PÅ SAJTEN BLEV SUR.

ALLT HOPP VAR HELT BORTA OCH DÖTT
OCH SPECIELLT DÅ MAN MEST SKUMMISAR MÖTT.

FAST JUST DÅ DYKER DU UPP FRÅN INGENSTANS
JAG TRODDE INTE ATT NÅGON SOM DU FANNS.

DU ÄR SÅ OMTÄNKSAM OCH OERHÖRT RAR
KANSKE JAG PÅ LIVETS GÅTA FÅTT SVAR.

ÄVEN OM VI ÄNNU INTE VET HUR DET BLIR MED OSS
SÅ KÄNNS DET SOM ATT VI ÄNDÅ KOMMIT LOSS.

VÅRA TELEFON SAMTAL SLÅR REKORD I TID
OCH ÖNSKAR ATT DU NU SATT BREDVID.

JAG FÅR LADDA UPP MOBIL EFTER MOBIL
FÖR JAG GILLAR VERKLIGEN DIN STIL.

DET ÄR JUST TILL DIG SOM JAG VILL FARA
FÖR DET ÄR BARA MED DIG SOM JAG VILL VARA.

SPELAR INGEN ROLL OM DU MIG SKULLE KNOCKA
DU FÅR GÄRNA GE MIG DIN UTLOVADE SMOCKA.

FÖR DU HAR FAKTISKT FÅTT MIG RIKTIGT TAM
DÅ DU STÄNDIGT VILL GE MIG EN KRAM.

DU VET VERKLIGEN HUR EN RIKTIG MAN SKA TAS
OCH DU FÅR GÄRNA ÖVER MIG VARA BAS.

SÅ PLÖTSLIGT HAR JAG PÅ FRAMTIDEN BÖRJAT TRO
ALLRA MEST NÅGONSTANS I ÖREBRO.




Fri vers av Johnny Almeteg
Läst 322 gånger
Publicerad 2014-12-14 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Almeteg
Johnny Almeteg