Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD TROTS VINTERN

TROTS ATT VINTER OCH KYLA NU ÄR HÄR
SÅ ÄR DET ÄNDÅ LJUSHET SOM JAG INOM MIG BÄR.

FAST STRUNTAR I OM JAG PÅ SAJTEN FÅR BESÖK
ÄNNU MINDRE OM NÅGON GÖR ETT FÖRSÖK.

ELLER MEJLA MIG MED ETT ENORMT SPAM
OCH KANSKE ÄVEN ERBJUDA SHOW I CAM.

ALLT DETTA ÄR NÅGOT JAG FAKTISKT KAN MISSA
SÅ ALLA FÖRSLAG HAR JAG BÖRJAT ATT DISSA.

HOPPAR ÄVEN ÖVER OM NÅGON ÄR MILIJONÄR
DOM KAN ÄNDÅ INTE FÅ MIG RIKTIGT KÄR.

ALLT JAG VILL ÄR BARA ATT FÅ TRÄFFA DIG
FÖR DU ÄR DEN ENDA SOM FINNS FÖR MIG.

JAG TYCKER OM DIG PÅ ALLA SÄTT
OCH JAG TYCKER ATT ALLTING KÄNNS SÅ RÄTT.

TROR FAKTISKT INTE ATT NÅGOT KAN GÅ FEL
JAG KAN ÄVEN STÅ UT MED OM DU VINNER I TV-SPEL.

OM DU VINNER SÅ SKA JAG INTE HÖJA MIN RÖST
DU KAN ISTÄLLET LÄSA MAMMA MU OCH GE MIG TRÖST.




Fri vers av Johnny Almeteg
Läst 350 gånger
Publicerad 2014-12-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Almeteg
Johnny Almeteg