Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR BESEGRAD

VI HAR ALDRIG HAFT NÅGOT SOM DU TROR
MEN ÄNDÅ VILL DU VETA VAR JAG BOR.

DU SPAMMAR FRÅGOR SOM ÄR FRÄCKA
OCH JAG TYCKER ATT DET NU FÅR RÄCKA.

JAG FÖRKLARAR ATT DU INTE FÅR SVAR
MEN DU VERKAR INTE ALLS VARA RIKTIGT KLAR.

DU BARA BER OM MERA DETALJER OM MITT LIV
OCH DU LIKNAR MER EN STALKER UTAN ÖVERDRIV.

DU VILL ATT JAG INTIMA FRÅGOR SKA STÄLLA
OCH DET HJÄLPER INTE ATT JAG SÄGER SLUTA SNÄLLA.

JAG HAR BARA EN VIKTIG PERSON I MITT LIV
OCH DET ÄR TILL HENNE JAG VILL TA ETT KLIV.

JAG BLIR FAKTISKT PÅ DIG VÄLDIGT LESS
DÅ DU TILL OCH MED BER OM HENNES ADRESS.

AV DITT BETEENDE FÅR JAG VERKLIGEN CHOCKEN
MEN DU ÄR BESEGRAD OCH HAR ÅKT PÅ BLOCKEN.

BARA JAG VET VAR MIN RIKTIGA VÄN EXISTERAR
OCH OM HENNE ÄR DET INGET JAG DISKUTERAR.

MEN GLAD ÅT DENNA FANTASTISKA KVINNA
SOM VARENDA MAN SKULLE VILJA VINNA.

NÄR JAG TÄNKER PÅ HENNE FINNS INGEN ORO KVAR
OCH DET ÄR HOS HENNE JAG VILL VARA I ALLA DAR.

TROR ATT VI TILLSAMMANS STÅR UT I ALLA VÄDER
SPECIELLT NU NÄR HON LOVAT MIG NITAR OCH LÄDER.




Fri vers av Johnny Almeteg
Läst 307 gånger
Publicerad 2014-12-14 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Almeteg
Johnny Almeteg