Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELITEN PÅ DEJTINGSAJT

JAG VET ATT JAG INTE HAR DEN ALLRA MINSTA CHANS
TROR INTE ATT JAG ORKAR FÖLJA MED NÅGONSTANS.

DU ÅR PIGG OCH SÅ VÄLDIGT ALERT
SÅ ÄR NOG INGEN IDE ATT JAG SKICKAR IN EN OFFERT.

PÅ GYM SKA DET STÄNDIGT TRÄNAS
MEN TILL VAD KAN DET VERKLIGEN TJÄNAS.

SJÄLV FÅR JAG AV ALLT PRAKTISKT JOBB KONDITION
OCH KAN ÄVEN DÅ AV FEST MAT UNNA MIG EN PORTION.

UNDRAR ALLA NI SOM TYCKER ATT ALLT ÄR PERFEKT
HUR ORKAR NI MED ALLT UTAN ATT BLI KNÄCKT.

OCH DÅ NI RUNT OMKRING PÅ GYM FLÄNGER
OCH SÄKERT BLICKAR OMKRING ER SLÄNGER.

FAST JAG FUNDERAR MEST PÅ EN SAK ALLA DAR
OCH PÅ DEN FRÅGAN HOPPAS JAG FÅ ETT SVAR.

VAD HAR NI EGENTLIGEN PÅ EN DEJTINGSAJT ATT GÖRA
EFTERSOM MAN INTE ALLS FÅR KOMMA OCH STÖRA




Fri vers av Johnny Almeteg
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-09 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Almeteg
Johnny Almeteg