Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser det inte än

Hoppas jag duger att visas runtom stan
Du vet att jag gör mitt yttersta
För att göra dig stolt
Men jag tror du tycker jag är skum

Det är enklare att blunda för mörkret
Men vet du vad som skulle hända
Om locken stannar uppe
Jag hoppas jag kan finnas där då
För att sitta bredvid dig
När du öppnar dig för mörkret

Jag ska hjälpa dig navigera i svart
Du ska inte känna dig ledsen
Jag tar av mig jackan och skyler över hennes axlar
Det kommer gå bra för dig

Du vet det inte än
Men jag vet att det kommer gå bra

Skona mig från de där ögonen
Jag klarar inte av dina ögon

Jag vill inte göra dem besvikna
De ser rakt igenom mig
Hon ser att jag är en loser
Hon är för fin för mig att hålla

Du vet en del om mig
Jag vill bara se dig se mig
Men jag kan inte ställa mig upp
Min krökta hållning
Trötta ögon
Sneda leende
Jag kan inte göra dig stolt hela dagen
Bara en liten stund en liten glimt

Jag vill bara ge dig allt det goda jag har
Jag vill inte att du ser smutsen
Snälla se bara det goda
Och glöm det smutsiga

Det blir bra för dig jag vet
Du ser det inte nu och du vet inte än
Du kommer bli något
Något stort

Om inget mer så kan jag ändå hoppas för dig
Det kommer gå bra för dig




Fri vers av KissTheRain
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 01:45



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
dikten berör mig och väcker frågor
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

KissTheRain