Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförverkligande

Jag fann mig någonstans mellan fiktivt drömmande och sinnlig förströelse.
Jag befann mig ofta där, pendlandes mellan villfarelser om vad jag kunde vara och ett tvehågset infinnande av färglöshet.
Om jag bara kunde hålla mig borta ifrån mina dagars villospår. Och egenmäktigt införliva mina sinnens värld.




Fri vers av KissTheRain
Läst 287 gånger
Publicerad 2016-04-23 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KissTheRain