Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninhålet kallar

Vad fan håller jag på med
Hur fan ska jag klara det här

Du har aldrig bett mig göra det för dig
Är det lite väl överambitiöst

Det här var din dröm, inte min
Min dröm är enbart att förverkliga din

Jag kan inte göra det här
Det är din dröm, inte min

Är jag helt galen

Jag är så himla nära nu
Nära till vad

Nära till friheten kanske
Är jag närmare det gröna gräset
Eller jorden under mina fötter

Jag vet inte om jag kan offra allt
För att hoppa ner i kaninhålet

Jag vet inte om lågan i mig räcker
För att upprätthålla glöden

Måste man dö några gånger
Innan man kan leva

Jag vill inte dö i onödan
Måste bara få se vad som finns därborta
Vi ses på andra sidan




Fri vers av KissTheRain
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-02 03:48



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Roger Rabbit?
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

KissTheRain