Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min och din och vår och allt

Bortom överflödiga ord
Bortom mina egna oförutsägbara framtid
Framför finns något jag inte kan förutspå
Jag önskade att det skulle bli vi
För jag ville det så
Jag är så lyckligt olycklig
Jag är så ensam i min frihet
Så fri att låta skapa
Låta leva
Formerna runtom förändras runt mig
Jag vet inte var jag är
Det är så vackert




Fri vers av KissTheRain
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-05-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KissTheRain