Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dig om du dör före mig!

 

 

 

det finns inte i mina tankar

att du ska dö

före mig

det är bara så

du ska inte dö

och lämna mig ensam

med all förtvivlan och sorg

så gör man bara inte

så gör inte du

vi ska leva tillsammans

många år än

kramas och älska

hålla varann i hand när det blåser storm

nej, inte får du lämna mig

ta avsked

innan vi är färdiga med livet

och inte tänker jag lämna dig

nu när vi kommit så här långt i livet

dig ska jag älska till jag dör

tillsammans med dig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-14 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar!
Stort djup i texten.
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP