Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en person på Poeter.se.


Tomhet

 

 

 

 

 

det är så tomt

det är så övergivet

detta livet

vad ska jag göra?

hur ska det gå?

det begriper jag mig inte på

jag kämpat med näbbar och klor

hållit mig fast tills jag fick kramp

det drar och det sliter

detta livet

är inte allom givet

jag stretar och drar

för att hålla mig kvar

det finns ju så mycket att leva för

så mycket glädje

så mycket kärlek

tror jag stannar en stund till

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-29 20:10



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
man vet ej vad som väntar på en, dina ord berör på djupet

en förtvivlan i stunden som säkerligen många känner igen sig i
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP