Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda som vet

Det är så mörkt här
barn som pratar och skrattar
och ändå
tystnaden som en vägg
Omsluten

Saker måste göras
identifieras planeras
och utföras
står helt stilla
i tyngd

Tänder lampor och ljus
natten börjar ändå
mitt på dagen
och alla mina hemligheter
kan du inte veta något om




Fri vers av norrvan
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-15 13:39



Bookmark and Share


  Robin V
Sjukt starkt!
2016-05-06

  Lars Hedlin
Så bra och starkt framfört!
2015-12-05

    ej medlem längre
Just så! tycker om denna text..
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

norrvan
norrvan