Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

 

 

vandrar i ett ljussken

fötterna svävar ovanför marken

omsluten av en ljuvlig värme

 

luften fylld av ljud av fåglars  vackra sång

himlen är så  härligt purpurblå

 

är jag död?

eller lever jag?

 

plötsligt förmörkas himlen

svarta moln vid horisonten

fåglarna tystnar

mörkret faller

 

jag ser inte längre var jag går

under mina fötter känns vassa stenar

fötterna blöder

hjälp mig någon!

 

säg att det bara är en dröm

en ond dröm

måste vakna från smärtan

det värker så i mitt huvud

 

vakna!  vakna!

om du inte vaknar dör du!

jag föll ner i avgrunden

det svarta helvetet

 

det är det sista jag minns




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-30 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP