Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I luften

 

 

 

det finns där

det dallrar i luften

det skälver av längtan

efter dig

efter din varma famn

 

 

känner  sådan värme

det strålar i hela min kropp

kärleks hetta glöder

åtrån pulserar

min  längtan är så stor

 

 

 

kom till mig

famna mig

gör mig till Gudinna

gör mig till Slavinna

 

 

din önskan min lag

din vilja min ock så

vägled mig  på kärlekens stig

jag följer dig  på färden

 

 

Må Kärleks blommor  strös över vår  Kärlek

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-31 16:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor i den bästa av världar!
2016-01-01

  Micael Axelsson
Så oerhört varm, kryddad av het passion och ömma smekningar, vilket får mig att se hur mjukt diktjaget lindar sig kring den dikten riktar åt. Blir varmt glad inombords.
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP