Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

 

 

 

 

 

så mycket hat frodas på vår jord

människor talar med hårda ord

vad finns i deras sinnen?

är  allting svart och dystert?

lever vi i en dystopi?

 

 

 

även hos en människa fylld av hat

måste något positivt finnas

varför överhuvudtaget  leva annars?

någonstans det måste finnas

en lite gnutta äkta glädje över livet

 

 

att leva för hat och hämnd 

leder ingenstans

bara till krig och förstörelse

hat fräter upp människan inifrån

 

 

det finns inget positivt med hat

det finns inget positivt med hämnd

det leder bara till förödelse

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-01-02 14:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hat är ljuvligt. Om det riktas mot ondskan.
Det finns ett rättfärdigt hat. Bibeln talar om det. Även Gud hatar.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP