Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

 

 

 

sedan barnsben

alltid sanningsenlig

utom små nödlögner

aldrig om något viktigt

det fick man lära sig som barn

därefter levde jag

 

 

ärlighet lönar sig bättre

än svarta lögner

om än vissa människor tar illa upp

med undantag för vissa

ibland får sanningen tiga still

man får välja sina strider som vuxen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-03 10:36



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
kloka ord
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP