Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prydd

 

 

fåfängligheten är  det nya

människan dess fånge

pryder sig med fjädrar och tyll

tycker de vackra är

 

knycker på nacken när de går

trippar som högfärdiga  nippertippor

de fattar inte varför människor skrattar

de passar bättre på en cirkus




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 11:56



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant, finns mycket sånt idag...
Gillar!
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP