Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något utöver det vanliga

 

 

 

 

har vi väl alla varit med om

själv är jag glad att jag fortfarande är i livet

att jag var för feg att fly undan

göra slut på en tillvaro som var nattsvart

 

det är ett mirakel att vara människa igen

och inte en mörk skygg skugga

att se ljuset i nuet

att få skratta igen

njuta av livet

njuta av de nya liven

mina härliga barnbarn!

de gör livet till det värdefullaste i livet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, och barnbarn behöver man bara ta hand om ibland!
2016-01-08

  boen
Ja precis så är det...
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP