Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom

 

 

känslor som rusar

likt snabba vesslor

far omkring i min kropp

av ingen anledning alls

något i luften

gör mig snurrig och yr

känner mig berusad

det sjunger av glädje inom

allting känns rätt

ingen tvekan

hjärtat bultar av rusig lycka

hjärtat sjunger kärleks sång




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-01-17 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP