Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ord blir magiska

 

 

likt trollkarlen som trollar

kaniner i hatten

lika förtrollande är orden

som blir magiska

när man viftar med trollspöt

det sprakar och gnistrar

det fladdrar fjärilar  och älvor

det blir ett sjuhelsikes fyrverkeri

när man hittar rätta orden

då är det bara att köra

lita på känslan och ge sig hän

att skriva poesi




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP