Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-Haiku

 

 

 

 

kramar om min själ

den ensam känner sig nu

kärlek vill den ha




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 15:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockren
2016-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP