Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden emellan

 

 

barndomens helvete

lever kvar ännu

så starkt att jag tappat orden

men känslorna finns inom mig

orden har stympats

det blir bara korta fraser

när det ska sättas på pränt

jag är bakbunden

kan inte få fram alla orden

men försöker ändå

det mörka måste upp i dagsljuset

för att kunna synas och granskas

det är min mission

för att bli en hel människa igen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-29 10:07



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Barndomen - så oerhört svår, och lämnar sår, vilka kanske aldrig läker o blir varigt ömmande genom livet. Den sort ingen ser. Här får jag se hur en historia av smärta berättas. Värker då jag läser.
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP