Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min nuvarande man


Kärlekens eko

Så bra kan inget vara

det är bäst jag går

Jag gjorde dig så ledsen

.. efter en tid jag förstår..

Att det kan kännas bra

utan krav och hinder

det är kärleken oss emellan

som tillsammans oss binder

Du tog mig tillbaka

med en känsla som ekat

.. värme..kärlek..tillit och hopp

Den minns vi tillsammans

när vi någon gång tvekat




Fri vers av Maria Persson
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-04-29 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson