Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 11:e dec valde han att komma


Ännu en livsroll


Jag har inte ord för den lycka och lugn jag känner när jag ser på dig
lille Alfred

Tänk...min dotter har blivit mamma.....jag har blivit mormor

ähhh.....jag provar igen


M O R M O R


Hel fantastiskt underbart....

att bara säga det.....känns....meningsfullt

stort

äkta


Men nånstans känns det så självklart

som om vi setts förut

liksom helt naturligt


Återigen....

Jag är så lycklig att du valt mig till din Mormor




Fri vers av Maria Persson
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 13:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sådan lycka så väl beskrivet...finsaker...ja...
2007-12-30

    Bodil Sandberg
Vilken underbar dikt...och du...du är bara att gratulera!!!
2006-12-30

  Maj-Len VIP
Ja! Det är underbart att vara mormor. Fint skrivet.
2006-12-29

    Camillaa
aw, fiint!

/ C
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson