Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir sittande i eftertankar och reflekterar


Varför just vid årets slut

Gott Nytt År...säger vi till varandra när ett år lider mot sitt slut


Men va\' är det vi förväntar oss nu då...

Varför skall det hända så mycket bara för det kommer ett nytt år....

Kan vi inte låta det hända ändå liksom...eller...???

Ja inte vet jag...men en viss känsla av att det kommer nya möjligheter och chanser...till nåt bättre...ja..det lät bra

Men,men..ser jag/vi dom då...beror på,berorpå...

Vad vill jag se...och vad väljer jag....

Mmmm..tål att tänkas på

Nämen förresten Gott Nytt År på er alla




Fri vers av Maria Persson
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 15:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
nu nytt år att ringa in och vi kan alla göra bokslut för det gångna... ...väl tänkt och formulerat ...reflekterat...Gott Nytt År... på nytt...
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson