Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bär jag skulden eller varför gör det så ont när jag ser hur du lider.....


Emelie

Du var den som var stark

hade en vilja

tog dig fram

och kom till mig...

Glöm inte det när du känner dig

svag...

ser allt i svart...

att jag finns här för dig


Din lille tvilling....

valde att gå vidare

upp till himmelens höjd

Du valde livet...

så lev det fullt ut

för ingen annan än du

skall känna sig nöjd

Mamma




Fri vers av Maria Persson
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-12-28 18:32



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vacker poesi, en hyllning till livet skymtas mellan raderna i all sorgsenhet. Vackert berörande! Mvh. JJ.
2006-12-31

  Albert
det här är så fint!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson