Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kommer alla till ett vägskäl och tankarna för oss tillbaka i vår livsväg


Vilken bild får du

Blir till......

växer.....

Föds.....

formas.....

Blir vuxen....

formad.....

Till vad.....

när blev ansvaret mitt




Fri vers av Maria Persson
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-01 18:17



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Jag väntar forfarande på att bli vuxen! (38år!!!):-K
2006-05-01

    Bodil Sandberg
När slutar ett barn med att vara barn...som Barbro Hörberg sjöng...jag får bilden av barnet inom...
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson