Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ofta tänker du på vilken renhet vi alla bär på.... din andliga sida som inte syns


Längst där inne

Det är rent utan att döma

.....förlåtande och utan förtryck......

Det bär på en kropp fylld av känslor

.....ett intellekt fullt av tankar......

och en vilja beredd att styras till ett mål

Ditt själv.....

Mitt själv......

eller

Jaget




Fri vers av Maria Persson
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-05-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson