Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mannen varit den som födde barn skulle inga barn födas

 

 

 

det är lätt att vara abortmotståndare

när man inte behöver fatta beslut

om den egna kroppen

och en eventuell graviditet

räknas missfall som abort?

visserligen benämns det "spontan abort"

abort är en demokratisk rättighet

illegala aborter innebär fara för kvinnan

till  Sverige kommer kvinnor från andra länder

för att aborter är förbjudna i hemlandet

vi bör slå vakt om denna rättighet/ möjlighet

det är alltid ett svårt beslut för kvinnan att göra abort

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-09 11:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra att du tar upp denna viktiga fråga ..
Vi måste hjälpa kvinnorna med detta.
2016-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Må facklan brinna så länge det behövs!
2016-06-09

  Onomatoprofet VIP
det är gubbar som är de största abortmotståndarna
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP