Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det aldrig levt

 

 

 

kransar på vattnet

vittnar om

förgänglighet

döda själar

vilar i djupet

stilla vatten vilar

andaktsfullt

kvällen mörknar

oron stiger

vattnet virvlar

vrider sig

i djupet

hörs ångestskrin

träden tysta vittnen

natten sover stilla

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-15 11:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för vattnets skiftningar!
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP