Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrvägar

 

 

 

doftar som ett hav av kärlek

bortom tid och rum

i Universum

färdas genom sekler

minnen av det förgångna

clownen skrattar

gråter i smyg

livets gåta har ingen löst

sanningen är i evigheten

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-18 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP