Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den doftande trädgården

 

 

kom

följ med in

i min doftande sal

av dofternas rike

här finner du

alla naturens skönheter

liljor pion jasmin

orkideer av alla de slag

syrener och blyg viol

ja, alla de ljuvaste blommor

som doftar himmelskt

den allra vackraste

dock den röda rosen  är

den av honung och nektar doftar

den kärlekens blomma är

den blomman är mig kär

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP