Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

 

 

 

kvinnan må ha stora behov

blott en kanske ej räcker

så må hon då få sitt

men sätt ej henne på piedestal

ty då hon kanske högmodig blir

att hon männen puttar undan

och sitter högt däruppe

onåbar för de suktande männen

behandla henne som den hon är

en kvinna med något höga behov

så må alla parter bli nöjda och tillfreds




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-05 18:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
högmodiga gudinna
trånandes vi ser

dyrkandes
vartenda hår på hennes kropp
2016-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Det finns olika stora orkestrar, det viktiga är att alla spelar samma musik!
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP