Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utseendet kommer i andra hand

 

 

en man måste inte vara vrålsnygg

bara han har den där speciella glimten i ögat

som en lite busig kille

och charm skadar inte

dock bör han vara ärlig

för att han ska ha en chans




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-05 20:36



Bookmark and Share


  Eric R Strom
Blink blink, ärligt. ;-)
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP