Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlöst

 

 

 

så svindlande vacker

din kärlek till mig

du får mig sväva

att lyfta till himlens tak

 

så ljuva

är dina händers smekning

som vingars beröring

lätta graciösa

 

du intar mig

fyller mig med kärleks sötma

njuter av stundens hetta

du ger mig allt

 

kärleken växer i våra hjärtan

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP