Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det största i livet

 

 

jag kände ditt hjärta slå

i samma takt som mitt

en sällsam känsla

vi två i ett

ändå hade vi aldrig mötts

men jag visste du fanns

och kände detsamma som jag

jag väntade så länge på dig

visste att det var tvunget så

kunde inte göra något åt

men väntan var inte fruktlös

jag visste ju

du skulle komma en dag

tålamodet var på helspänn

så äntligen

dags för din stora dag

du kom till världen med ett skrik

äntligen befriad

kunde sträcka ut armar och ben

du låg på mitt bröst

såg på mig med förunderlig blick

jag såg in i de vackraste ögon jag sett

du, mitt lilla knyte

du underbara varelse




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 11:01



Bookmark and Share


    MichaellQ
Fina ord... Gillar!
2016-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vänta och föda barn!
Fantastisk upplevelse.
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP