Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröst-Haiku

 

 

 

på mammografi

bröst plattas till i maskin

tänker på fika




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 14:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
semla?
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att tänka på något gott eftersom det gör ont!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP