Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

 

 

 

du är min eviga skugga

förföljer mig natt och dag

så nära men ändå avlägsen

en gång nuddade våra händer varandra

som en stöt genom kroppen

en känsla av eufori

så med ens var stunden över

men du har inte lämnat mig

du finns där ännu

minns dig med värme

du gav mig något värdefullt

känslan att bli bekräftad

att bli sedd som människa

som en oväntad gåva

jag ska vårda den ömt

i tacksamt minne bevarad 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-09 16:31



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Men ... tolkar jagrätt
om jag ser sorg i detta?
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP