Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omättlig

 

 

 

likt en utsvulten varg

är ditt begär

du ständigt hungrig är

du slukar köttbit efter köttbit

som om det vore din sista måltid

du kommer aldrig bli mätt

men ditt omfång skvallrar om annat

du kommer spricka en vacker dag

så även ditt ego

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gott med kött för en varg.
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP