Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt sjätte barnbarn har sett dagens ljus!


Välkommen till världen!

 

 

 

här är du nu

efterlängtad

ett litet skrynkligt knyte

gnyr lite då och då

händer och tår så små

oemotståndlig klarblå blick

vad kan väl vara mer ljuvligt

än hålla dig i famn och vagga och vyssa

och på dina små andetag få lyssna

du är ett mirakel

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-22 14:16



Bookmark and Share


    snöö
Alltid ett mirakel med varje nyfött barn! Fina ord.
2017-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Varm och fin text till ett älskat barnbarn!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP